Our Blog

Met gepaste trots presenteer ik de nieuwe website van Systemedic.

Niet meer allerlei pagina’s met informatie, maar 1 pagina waar alles op staat. Een one-page-theme. Kort en bondig zonder allerlei non-informatie erom heen. Zoals ik ook ben.

De website is een responsive pagina wat zoveel inhoud als; de website past zich automatisch aan naar de grootte van het scherm. Ongeacht op welk apparaat je de website bekijkt, hij zal er altijd goed uit zien.

Een website die nogal wat verschilt van de vorige; een donkerdere kleur, andere layout en zoals aangegeven een andere manier van navigeren. Mijn inziens past dit beter bij de huidige tijd dan de vorige relatief grote webpagina. Er zitten nog een aantal schoonheidsfoutjes in, maar deze worden gaandeweg de week nog aangepakt zodat ook dat tip-top in orde is.

Deze website laat zien wie ik ben en wat ik doe. Service, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn pijlers waar ik mij als Systemedic zijnde mee wil onderscheiden. De klant staat centraal, niet ik, niet een ander. mijn kracht zit erin dat ik op een eenvoudige manier punten duidelijk kan maken en kan uitleggen. Ik ben een perfectionist, wat er voor zorgt dat ik nauwkeurig en met hoge precisie werk aan een perfect eindproduct.

Het is op de nieuwe website ook mogelijk om reacties te plaatsen onder een artikel, of om deze te delen middels de deelknoppen. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, of onder de pagina of rechts van dit bericht.

Ik hoop dat jullie net zo tevreden zijn over de nieuwe website als dat ik dat ben.

Bekijk de nieuwe website hier: Nieuwe website Systemedic

Bij Systemedic kunt u onder andere terecht voor een nieuwe website, als u uw apparaten voor u wilt laten werken in plaats van tegen u, hardware installatie en hulp op afstand. Graag kom ik vrijblijvend bij u langs voor een gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

 

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *