Waarom
WordPress
onderhoud

Tussen de 40% en 50% van de websites wereldwijd maakt gebruik van WordPress. Het is hét meest gebruikte CMS (Content Management Systeem) en door het grote aantal beschikbare plugins is zo ongeveer elk denkbare website er mee te bouwen.

Helaas betekent deze populariteit ook dat er mensen zijn die misbruik van je website proberen te maken als je je website niet up-to-date houdt. Voor het onderhoud van je website hoef je geen studie te volgen want wij kunnen je website veilig houden, updates installeren, backups maken en storingen oplossen.

WordPress
onderhoudsplan

Voor een gezonde snelle veilige stabiele website

Backups

We maken backups welke we maar liefst 3 maanden bewaren. Zo kunnen we in geval van nood altijd op de juiste backup terug vallen.

Beveiliging

Niemand zit op een gehackte website te wachten. Onze experts zorgen dan ook voor beveiligingspatches, ze monitoren de veiligheid en lossen storingen op.

Performance monitor

Ontdek de kracht van continue monitoring voor je website. Met onze dagelijkse monitoring detecteren we snel eventuele veranderingen in laadsnelheid, waarschuwen we bij problemen en nemen we direct actie.

Updates

Updates kunnen al snel voor problemen zorgen op je website. Daarom maken we eerst een backup en je website wordt na de update door ons gecontroleerd.

Expertise

Systemedic is met meer dan 10 jaar ervaring dé expert in WordPress. Hierdoor kan je met al je vraagstukken en problemen bij ons terecht!

Rapportage

Duidelijkheid en transparantie. We sturen je elke maand een rapport zodat je precies weet wat we aan je website hebben gedaan. Zo houden we je op de hoogte.

Wat zeggen anderen

5/5

Als Systemedic iets aanpakt doen zij dat met veel kennis en doorzettingsvermogen. Het traject van offerte, bouw en nazorg werd voor onze website zeer professioneel door hen uitgevoerd. Het geeft mij een rustig gevoel te weten dat Systemedic altijd beschikbaar is voor vragen, updates en toekomstige uitbreidingen.

Systemedic heeft gedurende het proces continue meegedacht in de mogelijkheden en onmogelijkheden van het traject en ons zeer bruikbare adviezen gegeven. Niet alleen heeft zijn vakkennis maar ook zijn flexibele houding en snelle communicatie er toe geleid dat wij nu een prachtige website hebben.

Optimalisatie van je afbeeldingen

Op een heel ander niveau

Geen enkele bezoeker is hetzelfde. Het apparaat waarmee iemand je website bezoekt is anders maar ook zijn internetverbinding, zijn browser, zijn schermresolutie en locatie zijn anders.

Verschillende bezoekers vragen een andere weergave. Je afbeeldingen worden dan ook live, per bezoeker aangepast aan zijn of haar opties en mogelijkheden. Zo krijgt elke bezoeker de optimale afbeeldingsresolutie en grootte te zien zodat je website super snel laadt.

Een goede basis

Met dit pakket heb je een goede basis met updates, backups en beveiling. We houden je daarnaast elke maand op de hoogte!

1 WordPress installatie

WordPress updates

Website beveiliging

Wekelijkse Backups

Maandelijkse rapportage

Spam verwijderen

73% van de klanten kiest hiervoor

Het uitgebreide pakket

Je website in goede conditie houden? Kies dan voor dit pakket met uurlijkse backups, een malware scan en uptime monitor.

1 WordPress installatie

WordPress updates

Website beveiliging

Dagelijkse backups

Maandelijkse rapportage

Spam verwijderen

Database optimalisatie

Dagelijkse malware scan

Uptime monitor

Het complete pakket

Het totaalpakket om je website optimaal te beschermen en te onderhouden. Alles uit het uitgebreide pakket + meer!

1 WordPress installatie

WordPress updates

Website beveiliging

Uurlijkse backups

Maandelijkse rapportage

Spam verwijderen

Database optimalisatie

Dagelijkse malware scan

Uptime monitor

Performance monitor

Firewall

Live afbeeldingen optimaliseren*

*Afbeeldingen worden per bezoeker gecomprimeerd en verkleind naar het juiste formaat zodat je website sneller laadt. Maximaal 30.000 optimalisaties per maand.